top of page

PALVELUT

Onko sinulla niska/hartia-vaivoja tai päänsärkyä? Puutuvatko kädet, vaivaako tenniskyynärpää? Onko selkävaivoja tai iskiasta? Ovatko jalat kuin puupökkelöt? Hieronta auttaa! Tule ja varaa aika, niin katsotaan yhdessä mitä vaivoille voi tehdä.

Shoulder Massage

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla aktivoidaan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lihaksen kiputiloja ja kireyttä voidaan vähentää, palautumista tehostaa ja edistää rentoutumista.
Hieronta tapahtuu pitkittäis- ja poikittaissuuntaisesti, lihasta venyttäen.

Klassinen hieronta

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoivassa hieronnassa käytetään mukana liikettä ja kehon omia vipuvarsia, ja sillä vaikutetaan niveltä ympäröivien kudosten elastisuuteen. Näin lihas venyy paremmin ja samalla voidaan myös kehittää nivelten liikeratoja. Nikamia voidaan mobilisoida samalla ja saada ne liikkumaan. Hoito voidaan kohdistaa hyvin kehon eri osiin. Tällä tekniikalla voimme korjata erilaisia virheasentoja ja vähentää esim. selkäkipuja. Mobilisoiva hieronta parantaa verenkiertoa, rentouttaa ja toimii myös esihoitona liikeharjoittelulle.

Katri Hieroja Kerava Savio
Mobilisoiva hieronta
Sports Injury

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon lajille ominaiset asiat (esim. liikeradat, toispuoleisuus, mikä kausi menossa jne.) ja hyödynnetään niitä hieronnassa. Hieronnassa käytetään paljon poikittaista- ja mobilisoivaa tekniikkaa, että lihaksen palautuminen olisi mahdollisimman nopeaa. 

Urheiluhieronta

Purentalihasten hoito

Purentalihasten hoidon tarpeessa yleisimpiä oireita ovat esim. leukanivelen tai puremalihasten kipu, suun rajoittunut avautuminen ja alaleuan liikehäiriöt. Oireena voi olla myös niska/hartiaseudun särkyä, päänsärkyä, lihasten väsymystä ja pistelyä/puutuneisuutta. Myös  kasvo- ja  korvakipua, tuntemuksia kaulan alueella ja kurkussa, äänen tuoton vaikeutta ja narskuttelua. Purentalihaskäsittelyllä hoidetaan purentaongelmista johtuvia lihasjännityksiä mm. purentalihaksissa, kasvojen, pään ja niska/hartiaseudun lihaksissa sekä korvien ja kaulan alueella.

Head Massage
Purentalihasten hoito
bottom of page